Suomen pienin galleria?

kioskigalleria on todennäköisesti Suomen pienin (3m²) kivijalassa toimiva taidegalleria / showroom ja sisustusmyymälä. Idea kioskigalleriasta sai alkunsa vahingossa, kun satuin ohi kulkiessani huomaamaan pienet ja pimeät kioskinikkunat liikerakennuksen kulmauksessa, sisäpihaan johtavan käytävän varrella Tampereen Kalevassa. Siksi siis nimeksi luontevasti valikoitui kioskigalleria. Toki pitkään olin etsinyt sopivaa tilaa missä voisin myydä ja esitellä omia teoksiani / tuotoksiani, perinteiset galleriat kun usein ovat kalliita ja näyttelyt niihin pitää varata pitkälle eteenpäin. Tilassa miellytti tietenkin myös sen humoristinen koko ja jotenkin lystikäs olemus muutenkin. Tilaan ei kerrallaan tietenkään mahdu kaikki teokset ja suuret eivät koskaan mutta kierrätän teoksia (kierrätysmateriaaleista tehtyjä kun ovat) verstaani ja kioskigallerian välillä aina tilanteen mukaan.

Art & some funky stuff

kioskigalleriassa esillä ja myynnissä on tavallisesti vain omia töitäni; VahtokArt veistoksia ja maalauksia sekä Roina design valaisimia ja kalusteita. Leimallista kaikille teoksille ja tuotteille on kierrätysmateriaalien käyttö. Vanhat ruosteiset ja rikkinäiset työkalut, hajonneet polkupyörät ja romuksi tuomitut muut laitteet saavat uuden ja mielenkiintoisen elämän taiteena tai toimivana käyttöesineenä uudessa tehtävässä. Ne teokset ja tuotteet, jotka eivät kioskigalleriaan mahdu ovat nähtävissä verstaallani Tampereen Vehmaisissa. Kioskigallerian valikoima on alati vaihtuva, joten osa teoksista siirtyy välillä verstaalle ja päin vastoin.

Pop-up näyttelytila

kioskigallerian tilaa voin tarvittaessa lainata / vuokrata myös muille tarvitsijoille, vaikkapa pop-up näyttelyn pitämiseen. Siksi ajaksi voin viedä omat työni ja tavarani pois eli tila on kokonaan silloisen näytteilleasettajan käytössä. Ota yhteyttä, jos sellainen kiinnostaa.

Terveisin,

Marko

Kioskinpitäjä

Adrift - Tuuliajolla / VahtokArt
Adrift - Tuuliajolla / VahtokArt
Viking - Viikinki / VahtokArt
Viking - Viikinki / VahtokArt
Shovelhead / VahtokArt
Shovelhead / VahtokArt

Onko tässä Suomen pienin galleria?

Korppi lounastaa / VahtokArt
Korppi lounastaa / VahtokArt
Jawa, pöytävälaisin / Roina design
Jawa, pöytävälaisin / Roina design
kioskigalleria, Sammonkatu 41, Tampere. 0415121100
kioskigalleria, Sammonkatu 41, Tampere. 0415121100